Airport Vervoer


schiphol-direct-04


Uitgerust en op tijd op Schiphol aankomen? Schiphol Service is de perfecte manier om het slepen met uw koffers te omzeilen! U wordt thuis opgehaald en tot aan de voordeur van Schiphol gebracht. U maakt geen onnodige kosten en raakt geen tijd kwijt aan het zoeken van een geschikte parkeerplaats.

Team van Marco Tax! Apeldoorn BV wenst u een prettige reis!

Reserveren

Ticket geboekt? Plan meteen uw rit bij Schiphol Service. Uiterlijk tot 24 uur voor vertrek van uw vlucht kunt u bij ons boeken. Bel daarvoor naar (055) 203 8000 Wij rijden u rechtstreeks naar Schiphol. U en uw eventuele reisgenoten reizen per taxi of (vanaf 3 personen) met een taxibusje.

Bagage

Wij hanteren het standaard bagagegewicht dat voor uw vlucht is toegestaan. U vindt meer informatie over het maximale bagagegewicht op de site van Schiphol.

Heeft u overbagage? Meld dit tijdig bij ons. Wij berekenen een geringe meerprijs voor overbagage.

Retourrit

Uw reis relaxed afronden? U reist comfortabel terug door een retourrit bij ons te boeken.
Een half uur na de verwachte aankomsttijd treffen wij u in de grote aankomsthal op Schiphol, bij het rood-wit geblokte meetingpoint. Arriveert u later dan verwacht? Het eerste uur berekenen wij geen extra kosten. Voor elk volgend kwartier wordt € 10,- in rekening gebracht.

Tarieven

Met Schiphol Direct reist u tegen een scherp tarief!

Als u naar een ander vliegveld moet, belt u ons dan even (055) 203 8000  voor een passende offerte.

Wilt u met een grote groep van 8 Personen naar Schiphol? Marco Tax! Apeldoorn BV brengt en haalt u met een Bus